Gizlilik Politikası

1) Bu sözleşme www.ihalehaber.com internet sitesi ile www.ihalehaber.com’a abone olan kullanıcı arasındadır.İhalehaber Bilişim Basın Ajansı, haber vermeden bu koşulları değiştirme ve güncelleme hakkını gizli tutar.

2) www.ihalehaber.com, sitenin çeşitli bölümlerinde kullanıcılardan bilgi toplar www.ihalehaber.com bu sitede toplanan tüm bilginin tek sahibidir. Sitede toplanan bilgiler, bu metinde açıklanan yolların dışında herhangi bir şekilde üçüncü taraflara satılamaz, kiralanamaz veya verilemez

3) Sitenin yönetimi, trendleri görme, kullanıcı hareketlerini izleme, kullanımı arttırmak için demografik bilgi toplama amacıyla IP adreslerini kullanır. IP adresleri kullanıcıların kimliğini tespit etme imkanı vermez.

4) Kullanıcılarımızla ilgili olarak elde edilen bilgiler, Hizmetlerin size en uygun şekilde sunulabilmesi iş modelinizin geliştirilmesi içindir ve Hizmetlerin kalitesinin sürekli olarak artırılmasını sağlamaya yöneliktir

5) Kullanıcının siteye bıraktığı ticari talep, şirket haberi, ürün bilgileri adres telefon vb bilgiler sitenin tüm kullanıcılarına açıktır.Bu alandaki bilgiler Ticari Etkileşim Kullanımı İçindir

6) Kullanıcıların, Site üzerinden veya e-mail, faks gibi diğer yollarla bize sağladığınız bilgiler tarafımızca kaydedilmektedir.Size daha çabuk ve kaliteli hizmet sunabilmemiz için, sitede sizden talep edilen bilgilerin tamamını vermenizi öneriyoruz.Ayrıca, talep ettiğiniz hizmetin gerektirdiği zorunlu bilgileri vermemeniz durumunda talebinizin yerine getirilmesinin mümkün olamayacağını bilmelisiniz.

7) Verdiğiniz bilgilerin doğru ve eksiksiz olması sizin sorumluluğunuzdadır.

8) Yanlış, yanıltıcı veya eksik bilgi verilmesi veya beyan edilmesi, talebinizin geçerliliğini ve bizim size karşı olan sorumluluklarımızı ve siparişe dayalı hizmet talep haklarınızı etkileyebilecektir. Böyle bir durumda www.ihalehaber.com hiç bir sorumluluk kabul etmez.

9) Yanlış, yanıltıcı veya eksik bilgi vermeniz nedeniyle Site Sahibi bir zarara uğradığı takdirde, bu zararı tazmin etmekle yükümlü olacaksınız.

10) www.ihalehaber.com , kullanıcılarına herhangi bir hizmeti üçüncü bir taraf aracılığıyla sunduğu takdirde o hizmetin gerçekleşmesi için gerekli bilgiler üçüncü tarafa iletilir.Söz konusu taraf, bu bilgiyi hizmetin gerçekleştirilmesi dışında bir amaçla kullanamaz

11) www.ihaleheber.com sitesi başka sitelere verilen linklerin içeriğindeki gizlilik politikasına aykırılıklardan sorumlu değildir

12) www.ihalehaber.com Kredi kartı ile Abonelik işleminde SSL tek Teknolojisi ile şifrelenir,kredi kartı bilgileriniz sadece sipariş formu aracılığı ile Abonelik işlemi gerçekleştirirken ilgili bankalara iletilmek üzere kullanılır ve kesinlikle veri tabanında kayıt olarak tutulmaz.

13) Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa İhalehaber.com sitesinin(ihalehaber Bilişim Basın Ajansı) izni olmadan kopya edilemez, çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz. Bu koşulların herhangi bir şekilde ihlal eden abonelikler haber vermeksizin sona erdirebilir.

Bu metin, www.ihalehaber.com sitesinin gizlilik politikasıdır. Eğer site tarafından bu gizlilik politikasına aykırı bir uygulama gerçekleştirildiğini hissederseniz, lütfen bizimle temasa geçiniz.

Bu Site, ve işbu şart ve koşullar, yerel hukukun izin verdiği ölçüde ve kanunlar ihtilaf sonucunu doğurmaksızın Türkiye Cumhuriyeti Kanun ve mevzuatına göre yorumlanacak ve geçerli olacaktır.işbu sözleşme nedeni ile doğabilecek Damga Vergisi Üye tarafından ödenecektir. Bu şart ve Koşullar sebebiyle doğan ihtilafların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve icra daireleri yetkili olacaktır. Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.

Tüm Hakları Saklıdır.

www.ihalehaber.com / İHALEHABER BİLİŞİM BASIN AJANSI – ZAFER ŞENGÜL